Dieet

Het Gewichtverlies Plan van een model verklaard door Doutzen Kroes
= = = > > > Ontdek hoe je BLIJVEND 5 tot 17 kg kan afslanken < < < = = =

Doutzen Kroes Gewicht

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes legde uit dat het niet goed is om voedsel uit je dieet te schrappen en jezelf te verhongeren als je er goed uit wil zien. Het model bekent dat haar gezond gewichtsverlies dieet plan het eten van kleine hoeveelheden van een evenwichtige voeding gedurende de dag, op basis van soep en groenten gekookt zonder vet inhoud.

Doutzen Kroes legt uit dat de “felle lichten en zoomlenzen genadeloos zijn en je moet goed gestemd en in goede fysieke vorm zijn om er perfect uit te zien in de lingerie.”

“Ik hou ervan om van het leven te genieten,” zegt Kroes over haar gezonde gewichtsverlies dieet plan, later voegt ze toe: “Ik ben een heel gezond meisje dat eet, maar eet met mate,” zegt ze over haar favoriete lekkernijen zoals kaas, brood en chocolade – met een uitzondering. Toen wilde ze haar Victoria’s Secret Angel vleugels verdienen.

Op de vraag wat nodig was voor haar om Victoria’s Secret model te worden beschrijft ¬†Kroes haar gewichtsverlies dieet plan: “Strikte suiker-en koolydraat-vrij dieet plan.”